

Czekolada z chili - to kompozycja słodko-gorzkich nut czekolady z delikatnym akcentem chili. Świeca ta wypełni całe pomieszczenie wspaniałym zapachem i stworzy wyjątkową atmosferę. To idealna propozycja na relaks po ciężkim dniu pracy czy nauki.
Nuty głowy: wiórki kokosowe, mleko kokosowe
Nuty serca: belgijska czekolada, kakao
Nuty bazowe: brązowy cukier, bita śmietana
Pojemność – 200ml
Knot – drewniany lub bawełniany
Czas realizacji – od 2 do 5 dni roboczych
Jak palić świece sojową?
Pierwsze palenie świecy jest najważniejsze, zafunduj sobie 3 godzinny relaks.
Pozwól jej roztopić się do zewnętrznych krawędzi słoiczka, unikniesz w ten sposób powstawania „tuneli” w świecy.
Pełne roztopienie jest gwarantem maksymalnego zapachu.
Przed każdym paleniem świecy przytnij knot o około 1/4 długości, aby zachować odpowiedni płomień i spalanie świecy.
Gdy wosk zacznie się roztapiać, usuń elementy ozdobne aby uniknąć pożaru.
Pozostaw na dnie słoiczka 1cm wosku, aby uniknąć pęknięcia słoiczka od przegrzania.
Nie igraj z ogniem – nie przenoś słoiczka podczas palenia i nie pozostawiaj świec bez nadzoru w pobliżu dzieci i zwierząt.
Szczegółowe odniesienia